The thing?!

Alltså zombies , vad är grejen med att vaxa bort varenda hårstrå på tjejers underliv? Egentligen vad ÄR GREJEN MED DER? Det borde göra 1. JÄÄÄVVLIIIGT ONT 2. Det borde vara en obehaglig känsla efter att man har vaxat..

POLEN AND NOW I GET WIFI!

Hellow zombies!
Har ej kunnat skriva på ett par dagar för att jag har inte haft tillgång till internet. Är just nu på road trip i Polen det är grymt! Tips: besök Polen med en kamera flera batterier och minneskort/ film till kameran ( hoppas inte att jag är ensam om att använda en gammal kamera) (Vad hände med att det inte skulle vara en ego blogg?!) det är tydligen svårare än vad det verkar .. Hoppas ni zombies har det bra nu i sommar !:)
xoxo
deadkidwalking

I'm SLEPPY!

Hellow zombies!
 jag är extremt trött ( vet ej varför)  MEN det finns 2 botemedlen! 1. Energi dricka 2. F.
 

Messy script and no sleep

Hellow zombies!
 Man försöker hålla ögonen öppna när man skriver. Vi har 2 scener kvar att filma sen är vi klara med filmen. Vi har fortfarande inte kommit på något namn..(Awsome) Men vi har spelat in en annan kortfilm som heter Amanda ... Ser inte fram emot till när den lägs  upp...men aja... Ska försöka få i mig lite energi. So see you later!  Ett tips få på filmkollo  om ni kan! 
xoxo
deadkidwalking

The Psykopatic killer and the bitch

Okej zombies .. Jag vet att rubriken är ganska weird men det är man har "agerat idag" eller ja.. tjejen som jag berätta om va från Falun spelade bitch och jag spela en psykopatisk mördare...(det var annorlunda att spela) i alla fall tjejen från Falun ( vi kallar henne för J) hon är en kopia av skådisen Leighton Meester i ansiktet (har Ingen aning om stavningen). Det är allt jag hinner skriva för tillfället.
xox
Deadkidwalking

No sleep , scripts and audition

Hellow zombies!
Jag kom till kollot igår och blev efter lite awkward talking vän med 2 stockholmare 1 göteborgare, 1 person från Falun och en tjej som jag inte minns vart i från hon är men hon är vegiterian. Vi fick i dag gå på audotition 2 &2 ( för att öva oss). Jag tyckte att när jag skulle visa känslor att det gick käpprakt åt helvete men jag fick "huvudrollen" i den kortfilm våran grupp ska spela in.<3 .. Jag & Julia ( tjejen från Falun ) lyckades efter mycket lång tid avsluta vårat manus . Måste äta nu men hoppas på att jag inte sommnar vid middagen.
XOXO
deadkidwalking
RSS 2.0