The roadtrip from hell!

Okej zombies
Att sitta i en varm bil med en trött person som chaufför är inte så jätte kul i alla fall inte om vi båda två är extremt trött.... Wish me luck har åkt i ca 2 timmar har bara 1 kvar!
/deadkidwalking

I SURVIVED!

Okej zombies!  
Jag är FRISK &GRYMT taggad inför i morgon då jag går upp tidigt för att sätta mig i en bil i 3 timmar för att komma fram till ett filmkollo! Det låter fånigt jag vet men jag är grymt taggad på att få komma ifrån den här lilla staden. 
/deadkidwalking
 

I DON'T want to get sick NOW!

Hellow zombies *hostar *
 
Jag vet inte varför jag har varit trött & yr hela dagen men jag är rätt säker på att jag håller på att bli sjuk för att:
1. Jag har förlorar min matlust.
2. Har varit hängig hela dag.
3.Efter att ha ätit en skål med nuddelsoppa så gick jag raka vägen till sängen och har sovit i 2 timmar....
Vill INTE bli SJUK nu! ska ju på filmkollo på söndag!
 /dead(sick)kidwalking

Let's just say that I'm NOT a morning person.

Morgon Zombies!
 just nu är man i stallet (trots allergi) och har överlevt morgon fordringen . Men man har fått Hö på ställen som inte hö ska vara. Så fotfarande utmattad av nattens pluggande så beger jag och en trött vän till klubbrumet för en efterlängtad frukost!
/deadkidwalking

Hunger games vs Battle royale

Zombies!
Efter att ha läst atiklar om att Suzan Collins ( Hunger games författaren)  ska ha "kopierat" den japanska (tror det är japanska) filmen Battle royale, så för att se i fall det stämde valde jag att se båda filmerna och jämföra.  Jag tycker personligen faktiskt bättre om Battle royal...Vet inte varför jag brukar ha jättesvårt  för filmer då folk får kroppsdelar bartslitna. Om ni har sett någon av filmerna så lämna gärna er åsikt om filmen nere i kommentars fältet..
 
/deadkidwalking
 
 

The anoying thing about fangirling friends....

Hellow  zombies!
 Istället för att  skriva på en uppsats (som jag VERKLIGEN borde göra)  så tillbringade jag ca 1 timme med att försöka förstå en tjejkompis som fangirlar över Robin stjernberg, Antin Ewald och Eric Saade..Jag förstår inte hur man kan  stå i en knuffande kö i flera timmar för att se någon sjunga några låtar.. kan någon föklara det för mig.?
/deadkidwalking

Do you want to hear my story?

Hello fellow zombies...
Jag funderar på att förklara varför jag håller min identitet hemlig och lite om mig själv.. Jag vet inte .. nu när jag skriver det låter det som en korkad idé 
/deadkidwalking 

Utmatningens timma

whatzup zombies?
sitter helt utmattad i stallets klubbrum och försöker få i mig lite vatten.  Att arbeta i ett stall är jobbigt nog men att arbeta i ett i 7 timmar är värre... Aldrig mer!  Ska snart åka hem , göra en misslyckad middag  för att sedan sitta uppe halva natten för att få  en dum uppsats klar!
wish me luck
 
/deadkidwalking 

the freaking green eyed monster

Hellow zombies (Okej borde nog sluta med det där..)
något som fått mig att tänka är hur jävla vrickade i handlingar vi kan göra om vi är avundsjuka, jag menar man har en tendens att bli ganska barnsligt sur över något enkelt som att någon kanske är snyggare än vad man själv är eller mer känd och istället för att försöka vara glad åt den personen så börjar ma kanske klanka ner på den personen  man kanske väljer att gå så långt att man faktiskt skadar personen. Men avundsjuka aka The green eyed monster är ju egentligen .....vad är det egentligen?...
 Jag ger mig ! Man borde inte få skriva när man är trött.
/deadkidwalking
 

New place= A new start?

Hello Zombies(?)
 
Ett expriment under 1 år. Jag ska försöka hålla bloggen igång och "hemlig" ( för vissa personer) under 1 år. Jag är typ newbie i bloggvärlden och ser redan att det är kaos...om man vill överleva är det bara att slänga sig in i kaoset..eller?
/deadwalkingkid
 

deadkidwalking

Hello!
hoppas ni lämnar åsikter om vad jag skriver och låter bli att stäma mig om jag skriver något som ni inte håller med om...
/ deadkidwalking
 
RSS 2.0